Itt pecázol most: Pápai Húsos horgásztó / Archive by category 'Hírek'

Szép ragadozó fogás!

Gratulálok Benecz Tibor horgásztársamnak, aki egy igazán gyönyörű csukát (84 cm, 6kg) fogott, melyről képet is készített és küldött, hogy megossza velünk örömét!! Nálam Ő nyerte a legszebb hal díját! Köszönjük a képeket Tibor!

A képeket megnézhetitek a Galériában!

Pápai Hús 1913 Kft. kupa eredménye

30 fővel rajtoltak el a nevezők ezen az ünnepi napon. A nagy hőségben a horgászok beszámolója alapján sokkal több hal kerülhetett volna a szákba, de a harcias pontyok és amúrok rendre elszakították a könnyű szerelékes Orbán Pétert is. Ezután tért át a Feeder -es módszerre, amely nagyon jó döntésnek bizonyult. Az első két hely kimenetele csak egy szép dévéren múlt.

Eredmények:

1. hely             ifj. Orbán Péter                         5954 g

2. hely                   Gyenge Tamás                    5738 g

3. hely                   Stang Krisztián                   3757 g

 

Gratulálunk nekik!

sam_3162

Képek

Hűséges olvasóink!

Felkerültek a májusi versenyünk képei! A galériában megtekinthetitek őket! Jó képnézegetést!

Felhívás

2012.05.19 -én Szombaton az Agroprodukt Zrt. saját dolgozói részére versenyt rendez a Sima tavon 7 órától 13 óráig! Horgász Egyesületünk tagjai ezen idő alatt a Bokros és Hosszú tavon zavartalanul horgászhatnak!

 

Köszönjük megértésüket:     Vezetőség

Versenynaptár

Kedves Pecások!

Keresztes Péter elkészítette és feltöltötte Nekünk az előzetes versenynaptárat. Részleteiben egyeztetni kell, de szerintem a dátumok és időpontok maradnak.

A Rendezőség abban a reményben várja a versenyzőket, hogy egy hasonlóan jó hangulatú szezont zárunk, mint amilyen a tavalyi volt. Természetesen aki még nem volt versenyen az eddigiekben, Őt különösen szívesen várjuk és fogadjuk, hiszen minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat!

A vezetőség nevében Jó szórakozást és sok kupát kívánok minden horgásznak aki megtisztel bennünket jelenlétével!

Az érdekhorgász esete…

Tóth Tamás horgásztársunk érdekes hirdetést küldött az egyesület email címére (papaihusoshorgaszegyesulet@gmail.com).

Köszi Tomi, hogy feldobtad a napom! Ez marha jóóóó   :) (Ha oldalt a hírek között rákattintasz erre, akkor képet is nézhetsz!!! )

Boldog Karácsonyt!

Horgásztársak!

Békés, Boldog Karácsonyt kíván nektek és Kedves Családotoknak a Pápai Húsos Horgász Egyesület Vezetősége!

Köszönjük az egész éves odaadó munkát mindenkinek és a lehetőséget, hogy jó hangulatban tölthettük a 2011-es idényt!

Sok sikert és jó horgászélményeket jövőre is!

 

Vezetőség

2012 -es Területi engedély!

A 2012 évre szóló Területi Engedélyt 2011.12.19 -től (Hétfő) lehet kiváltani! Az ára változatlan!

A 2011 évi fogási napló leadási határideje 2012.01.10., melyet megtehettek a ZNAPP horgászboltban (Pápa, Bocsor István u. 12/3) lévő kihelyezett dobozban!

Társadalmi munka!

Tisztelt Horgásztársak!

Közkívánatra Keresztes Péter Környezetvédelmi felelős újabb társadalmi munkát írt ki December 11 reggel 8 órára, mely 12 óráig tart! Megváltása szintén 5.000Ft -ba kerül! Megjelenés minden felnőtt tag számára kötelező!

Esőnap: December 18

Nemzetek Horgász Világjátéka

Ez a nemes rendezvény Olaszországban került megrendezésre, amely hasonlít egy kicsit az olimpiára, hiszen 4 évente rendezik. Közel 50 országból több mint 2500 horgász tette próbára a tudását. A horgászkészség választható volt, Magyarország pergető tudását “villantotta” meg a Pó folyón. A verseny 50 kilométeres szakaszon zajlott.

A magyar pergető válogatottat a Péli Zoltán-Szegedi György, (Budapest) valamint a Kállai Péter-Dávid Ferenc (Gyöngyös) párosok alkották (két páros, két csónak alkotott egy válogatottat, a pontjaik összeadódtak). Csapatvezetőként és tolmácsként a sporthorgász életben ismert szombathelyi Pankotay Gellért is résztvevője volt a világjátékoknak – 11 ország pecásaival egyetemben.

A verseny helyszínén, a harcsáiról híres Pó folyón nem a legjobb hírek fogadták a csapatokat, ugyanis nagyon alacsony volt a vízszint, ami nem kecsegtetett jó fogással, főleg azoknak akik a harcsára alapozták a taktikájukat. A magyarok az itthoni felkészülésükben a balinra, valamint a süllőre helyezték a hangsúlyt – és ezt a szálat vitték tovább a Pó folyón is. A résztvevők egy jelentős része viszont bízva a Pó harcsáiban, ezen halfajra pergetett és váltogatta a műcsalikat. A magyar csapat Pankotay Gellért vezetésével úgy határozott, hogy az első tesztek alapján a balin marad a versenyhal és bónuszként a beeső harcsa, de erre külön nem készült a csapat. Az első – 8 órás – forduló végén a magyarok a dobogó második fokáról várták a folytatást. A másnapi fordulóban semmi kockázatot nem vállaltak: mind a két páros az alsó halban gazdagabb szakaszra ment és ott horgászott balinra. Ez a taktika pedig remek sikert eredményezett, a magyar válogatott ugyanis világbajnoki címet nyert. Sőt, mivel egyesben, pontosabban, csónakonként is hirdettek győztes, itt is összejött a magyar diadal: a Péli-Szegedi páros bizonyult a legjobbnak.

Gratulálunk a világbajnokoknak!

A horgásztó

Felhős
6°C
Széllökések: 11 km/h
Napkelte: 5:40
Napnyugta: 18:12
 
SIMA Sima tó
HOSSZÚ Hosszú tó
BOKROS Bokros tó
Nagy fogások
 • 14,5 KG
  2016 / 07 / 18
 • 11,8 KG
  2016 / 05 / 22
 • KG
  2016 / 05 / 15
 • KG
  2016 / 05 / 15
 • KG
  2016 / 05 / 15
 • KG
  2016 / 05 / 15
 • KG
  2016 / 05 / 15
 • 6,4 KG
  2016 / 05 / 09
 • 8 KG
  2016 / 04 / 02
 • 7,4 KG
  2016 / 02 / 27
2019 © papaihusoshorgaszto.hu
Bejelentkezés