GPS kordinátáink:

É(N):470 19,104’
K(E):0170 25,238’

Az egyesület vízterülete 4,5 hektáron terül el és 4 tóból áll. A vízmélység változatos, akárcsak a halfajok. 0,5 méterestől a 5 méterig mindenféle vízoszlop megtalálható. A 4 tó mindegyike sajátságos tulajdonságokkal rendelkezik.

A sima tó ellipszis alakú, változatos vízmélységgel rendelkezik, a meder aljára nem jellemző az akadó. Stabil, esztétikus stégek nyúlnak be a partról. A bokros és hosszú tavakat mesterséges gát választja el a simától, melyet egy 40 méteres fahíd köt össze. A tó déli, keleti és északi része autóval megközelíthető, azonban a nyugati csak gyalog.

A hosszú nevet alakja miatt kapta következő tavunk, amely 222 méter hosszú és 76 méter a legszélesebb, 31 méter pedig a legkeskenyebb pontja. Versenyeken bő „terméssel” tömi meg a nevező szákját bármelyik stégje, általában innen kerülnek ki a győztesek. Legsekélyebb tavunk és a meder alja sem akadós. Szinte körbe autózható, mely alól a híd és gát a kivétel.

A bokros tó nem attól lett bokros, mert szép bokrok tarkítják a partját, hanem a fenekét, ami nem túl előnyös gondolhatja, de nem így van. A bokrok remek búvóhelyet nyújt nagy pontyoknak, csukáknak, amuroknak. A horgásznak csak annyi a feladata, hogy kicsalja a bokor elé a halat és kifogja. A tó nyugati része sekélyebb és kevésbé akadós. A keleti és déli oldal kifejezetten nagy kihívást jelenthet a horgászoknak. A tó északi és déli partjai autóval megközelíthető. A nyugati oldal út hiányában, a keleti oldalt a gát miatt nem lehet autóval bevenni. Nem kell nagy sétára készülni, ugyanis az autók elől elzárt rész (gát) 56 méteres, melynek eleje és vége megközelíthető autóval, csak ráhajtani nem lehet!

Aki úgy érzi, hogy a fenti leírás nem nyújt kellő információt, az nézze meg a medertérképünket és az alapján döntse el, hogy hol érdemes horgásznia!

MEDERTÉRKÉP